Hakkında yangın kapısı

Wiki Article

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz aracılığıyla belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Bapları en yüce kalite ve en onat paha politikamıza mutabık olacak şekilde üretilir.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolay görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli eden levhalar ve davranışaretler kullanılır.

İnsan yoğunluğu aşkın olan, kişilerin toplanmış halde yasevimliığı yahut girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve acil mevki önlemi olarak Yangın Bapsı kullanımı kanunen şarka koşulmuştur. Yangın Baplarının en kesif kullanıldığı projeler arasında;

120 zaman dayanikli yangin baplarını ürkü barlı evet da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Görevli servis merdivenlerinin kocaliği en azca 65 cm olmalıdır. Faik katlı binalarda yangın merdiveni yaygınliği en az 90 cm, kaçış yolu enliliği ise 180 cm'den azca olmamalıdır. Huzurevleri, konutlar, hastaneler ve amme binalarındaki yangın merdivenlerinin kapı hoşgörülüliği 120 cm'den az olmamalıdır.

Yangın yahut ivedili mevki vakalarında binalardaki insanoğluın kolay boşaltma edilmesi yürekin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Camlı yangın kapıları veya ürkü barlı yangın bapları gayrı yangın kapısı türleri arasındadır.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda esrar sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve katkısızlıklı bir şekilde fenomen yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Birlik kanatlı yangına dayanıklı kapı ve yangın kaçış bapları olarak elden yemeden içmeden her Yangın Merdiveni Kapısı türlü örgülarda kullanılmaktadır.

Yangın kapıları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde yek kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın bapsı imalatında yönetmelik gereği uyulması müstelzim kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın baplarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın esnasında birey ve Yangın Kapısı dünyalık kaybını önlemek amacı ile 120 dakika boyunca faziletli ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın kapılarının çıkış yanüne dürüst panik pas kolu bulunmasıdır.

İnsanların yaşamını kurtarmayı hedefleyen firmalar tarafından güvenli ve kaliteli şekilde üretilmesi halinde Yangın Kapısı dirimsel bir medarımaişetlevi kazanmaktadır. Mühendis ve yangın müşavirı muayeneünde yapım edilmelidir.

Report this wiki page